Voedseltips voor de Franse bulldog

Voedseltips voor de Franse bulldog

Geplaatst op

Of je nu een kennel hebt of zelf eigenaar bent van een Franse bulldog, het is erg goed om te weten welk voedsel ze nodig hebben en hoe je zo goed mogelijk de kwaliteit van het voedsel kan waarborgen. Daarvoor zijn allerlei manieren en we willen je graag één hele goede vertellen. Het gaat namelijk over een diervoer analyse. Een diervoeder analyse helpt je duidelijk inzicht te krijgen in de kwaliteit van het voedsel voor je dier. Dit en meer lees je in deze blog, dus kijk snel verder om te ontdekken hoe het in elkaar zit. 

Wat eten Franse bulldogs graag?

Er zijn een groot aantal Franse Bulldogs die neigen naar overgewicht en dat wil je vermijden omdat dit een bijzondere druk legt op de gewrichten en botten van de dieren en dit is schadelijk. Het beste is om te zorgen dat ze niet veel te veel eten. Zorg er dus voor dat wanneer je ze een tussendoortje geeft in de vorm van een hondenkoekje, je goed nadenkt over wat dan de hoeveelheid voer moet zijn wat je ze bijvoorbeeld op hun vaste voedseltijd geeft. Je kunt er dan het beste iets van afhalen evenredig aan de voedingswaarde die in het hondenkoekje zit. Franse Bulldogs eten graag natvoer omdat ze daar natuurlijk sneller vol van raken. Ook droogvoer in de vorm van brokken is een ideaal gerecht voor de bulldogs, dit zorgt er weer voor dat hun tanden sterker worden en tijdens het eten worden de tanden ook schoon.

Hoe kun je de kwaliteit van het voedsel waarborgen?

Als je een kennel hebt of zelf een paar Franse bulldog, dan wil je natuurlijk wel weten wat het voedsel allemaal in zich heeft als je het aan de dieren te vreten geeft. Het is belangrijk om te weten dat er geen gifstoffen in zitten. Je kunt een analyse laten doen van het diervoeder om zo te kijken of er bijvoorbeeld zware metalen, schimmels, virussen of andere ziekmakers in aanwezig zijn. Ideaal om risico te voorkomen tijdens het runnen van een hondenhotel bijvoorbeeld. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden