Geef de honden in je kennel alle zorg

Geef de honden in je kennel alle zorg

Geplaatst op

Diervoerder analyse is de weg naar een veilige voedertijd en een gezonde hond (of andere dieren, maar we nemen nu even de trouwe viervoeter als voorbeeld). Zo’n analyse sluit een boel dingen uit. In deze blog nemen we een aantal voordelen van deze analyse met je door. Lees snel verder.

Wat schotel je ze voor?

Een mens kan niet van zichzelf op microscopisch niveau kijken naar de kleinste elementen in dierenvoeding. Daar heb je hoogwaardige technologie voor nodig om dit voor elkaar te krijgen. Dat kan een bedrijf voor je doen dat gespecialiseerd hierin is. Wat doet zo’n bedrijf dan voor je? Denk aan de volgende zaken:

  • Er wordt gekeken naar eventuele zware metalen
  • Eiwitten
  • Zuren
  • Micro organismen
  • Ziektekiemen
  • Genetische manipulatie

Een interessante wijze waarop je de veiligheid van de dieren die aan je zijn toevertrouwd kunt garanderen. Het leuke van dit soort analyses is, dat ze bij de expert gecheckt kunnen worden zelfs al na 24 uur. Wat trouwens voor producten (dierenvoeders) geldt, is ook zeker mogelijk voor ruwe grondstoffen. Ook wanneer deze op locatie in een ander land opgeslagen liggen. Ook de ruwe grondstof moet natuurlijk 100% veilig zijn voor consumptie. Ook bijvoorbeeld de matten waar de dieren op slapen, dienen gifloos te zijn. Dit laatste zijn dus non-consumeerbare artikelen van waaruit toch gif in de dieren terecht kan komen als ze knagen of likken aan de matten (bijvoorbeeld gemaakt van kunststof).

Conclusie

Heel prettig om te zien wat er allemaal mogelijk is om je dieren in je pension gezond te houden. Laat je informeren door een expert om te zien wat er allemaal mogelijk is in je pension. Ben je relatief nieuw in deze branche, dan is het goed om je bedrijf te laten checken door een expert. Zo weet je zeker dat je in de toekomst niet met juridische claims komt te zitten.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op bleyenhoekbulldogs.nl neemt met je door wat je kan doen voor je bulldogs.

Contactgegevens

Via info @ bleyenhoekbulldogs.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden